PRODUCĂTOR PAHARE DIN CARTON

din 2012

Personalizarea paharelor este văzută deseori ca o metodă simplă de promovare care nu ar avea un impact vizibil asupra afacerii.

În fond, paharele personalizate sunt memorabile și crează o legătură între client și produs.

În acest articol îți prezentăm patru motive pentru care ar trebui să îți personalizezi paharele de carton!

 ? Promovare gratuită – paharul personalizat în mâinile oamenilor le permite altora să asocieze băutura cu brand-ul tău. Imaginează-ți în câte locuri ar putea ajunge un client cu băutura ta în mână. Dar 10 clienți? Cea mai bună metodă de promovare este recomandarea, iar clientul cu produsul tău în mână este cea mai bună recomandare pe care ai putea să o primești.

 ? Datorită personalizării, brand-ul tău devine memorabil și întipărit în mintea clientului. Paharele personalizate sunt folosite în campaniile de brand awarness și brand activation.

 ? Spune-ți povestea prin design-ul paharului! Te poți juca cu elementele vizuale, cu materialul din care e făcut paharul, dar și cu textul imprimat pe pahar. Fă-l memorabil și oferă-i clientului tău o experiență pe care să o asocieze cu tine! Ambalajul produsului e primul element pe care clientul îl vede și îl atinge. Un ambalaj de calitate le transmite clienților că ai investit resurse și că ai încredere în produs. Doar așa vor putea avea și clienții tăi încredere în produsul la care ai lucrat atât de mult timp.

 ? Paharul personalizat te diferențiază de concurență! Într-o piață tot mai aglomerată este important să fii cunoscut și remarcabil. Unele afaceri apelează la anumite culori care pot fi asociate cu brand-ul lor sau aleg o anumită textură a paharului, diferită de cea clasică. În acest sens, paharele embosate pe care le producem sunt ideale!

Investește în brand-ul tău!