Despre noi

20 de ani în industrie

Datorita calificărilor tehnice superioare de inginerie, am fost întotdeauna preocupaţi să dăm clienţilor produse realizate de noi. Începând de la produse alimentare, continuând cu produse de publicitate am ajuns astăzi la producţia de ambalaje de carton: pahare, boluri şi capace.

Spot Cups SRL

Din 2012 am fost preocupați de provocarea de a fabrica pahare din carton. Am început timid, cu un singur utilaj și experiențe pierzătoare. Am continuat cu curaj fără să ne lăsăm copleșiți de dezamăgiri. Astfel am ajuns să producem 5 dimensiuni de pahare și o dimensiune de bol și am reusit să oferim pieții pahare din carton clasic cu polietilenă, pahare din carton kraft și pahare din carton BIO fără plastic.

Din dorința de dezvoltare, am completat gama de produse fabricate de noi cu capace din carton pentru toate dimensiunile de pahare. Astfel oferim clienților ambalajul complet de consum sau transport cafea, ceai sau alte lichide dorite de consumatori.

Suntem o societate cu expertiza tehnică superioară, cu personal din conducere și administrație prezent permanent în activitatea zilnică a firmei. Am creat locuri de muncă stabile și o atmosfera plăcută și constructivă în activitate .

Suntem aici pentru a-ți oferi paharele din carton și capacele din carton ce se muleaza perfect pe businessul tău!

Echipa noastră de contact

Mirela Mazurec

Mirela Mazurec

Administrator

mirela@paharcarton.ro

Mobil: +40 744 575 751

Voicu Mazurec

Voicu Mazurec

Inginer-Specialist Tehnic

voicu@paharcarton.ro

Mobil: +40 744 547 597

Cora Mazurec

Cora Mazurec

Marketing Manager

cora@paharcarton.ro

Mobil: +40 741 306 826

hai la o cafea!

luni-vineri

09AM -17PM

Contact

adresă

SPOT CUPS SRL, Strada Timișului nr. 33, Cluj-Napoca